torsdag, februar 14, 2008

Happy Valentinesday!















St Valentins dag, er en dag som blir mer og mer vanlig å feire også i Norge. Hvorfor ikke bruke denne ”kjærlighetsdagen” til å vise litt av Guds kjærlighet til andre mennesker?..

Vi bestemte oss for å gjøre noe hyggelig for våre medstudenter, så vi kjøpte inn 100 kjærligheter som vi skulle dele ut til forbipasserende elever. På kjærlighetene var det tredd på ulike lapper med bibelvers som sa noe om Guds kjærlighet til dem. Det gjorde seg med noen rosa ballonger, samt en rød plakat for å fange oppmerksomheten til folk. Noen var først litt skeptiske og takka nei, før de plutselig så hva som var gratis. Mange ble veldig glade og smilende, og en jente kom til og med tilbake til oss for å spørre om hva ordet miskunn betydde, da dette stod i et vers på en av lappene.


En veldig enkel sak å gjøre, men dog så morsomt å kunne så Guds ord inn, og velsigne mennesker på den måten. Godt å tenke på at han som bor i oss, er større enn han som er i verden, og at han kan bruke det som er smått til noe stort.


Gud som elsker alle mennesker med en så stor kjærlighet,
fortjener å bli kjent!

"Gud elsket jo menneskene så høyt at han ga sin eneste Sønn, for at alle som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv."
Joh. 3. 16


Happy Valentines folkens!

3 kommentarer:

ragni sa...

Så bra ting å gjør Ragni!Stå på videre!
:)

ragni sa...

Ja, d skal æ gjør ja


..
(D ana mæ at ingen andre vil lægg igjæn en komentar,så då gjør æ d sjøl:)

Kristian sa...

hehe, du e no bra artig:) Enig med Ragni her, syns det va en veldig bra ting å gjør Ragni nr 2! Får møtt mange folk med det gode budskap på den måten :) Bra jobba! Og no e det ikke mange timan igjen t du e her i Oslo heller gitt :)